Kassatyöntekijä Alko Kuusamo ja Ruka, keikkatyö

Kassatyöntekijä Alko Kuusamo ja Ruka, keikkatyö

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, olet vastuullinen ja työskentelet hyvällä fiiliksellä? Sinussa saattaa olla ainesta aidoksi alkolaiseksi! Haemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ tekemään keikkoja Alkon myymälöissä Kuusamossa ja Rukalla.

Alkon kassalla pääset vastuulliseen rooliin laadukkaan asiakaspalvelun pariin. Kohtaat työpäiväsi aikana suuren määrän asiakkaita ja varmistat, että vierailu Alkossa päättyy positiiviseen palvelukokemukseen. Lisäksi vastuullasi on ikärajavalvonnasta huolehtiminen.

Etsimme työntekijöitä tositarkoituksella. Tämä tarkoittaa, että olet kiinnostunut sitoutumaan työskentelyyn pidemmäksi aikaa, ja keikkaluontoinen työ sopii elämäntilanteeseesi hyvin. Joustavuus on tässä työssä valttia!Työvuorot tulevat sinulle tietoosi lyhyelläkin varoitusajalla, mutta menet aina pelastamaan myymälän päivän. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä on edellytys tähän tehtävään. Alkolta saat hyvän perehdytyksen työhösi.

Keikkatyöntekijänä rakennat oman työvuorolistasi itse: ehdotamme sinulle vapaita työvuoroja, ja valitset itse mitkä niistä otat vastaan. Vuoroja voi olla tarjolla maanantaista lauantaihin, mutta suurin osa niistä sijoittuu loppuviikkoon sekä juhlapyhiin ja iltoihin. Olethan siis valmis tarttumaan töihin erityisesti viikonloppuisin! Palkkauksessa noudatamme Alkon omaa työehtosopimusta, ja työsuhde solmitaan sinun ja Baronan välille.

Edellytykset työnsaannille:

  • täysi-ikäisyys
  • suomen kielen taito
  • aikaisempi kassa- ja asiakaspalvelukokemus

Alkoiko kiinnostaa? Haluamme kuulla sinusta lisää, lähetäthän hakemuksesi hakulinkin kautta!

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alko Oyj
Alko Oyj

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan asiakaspalvelua, ja olla asiakkaidemme arvostama suunnannäyttäjä asiakaskokemuksessa. Palvelumme korostaa yksilöllisyyttä asiakaskohtaamisessa, tasalaatuisuutta perusasioissa ja sujuvaa asiakaspalvelua kaikissa kohtaamisissa. Erityisen tärkeää on kaikkien asiakkaiden huomioiminen. Alkon missio on maailman vastuullisin tapa myydä alkoholia.