Kassatyöntekijä keikkatöihin Päijät-Hämeeseen

Kassatyöntekijä keikkatöihin Päijät-Hämeeseen

Sijainti
Lahti, Orimattila, Heinola
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Haluaisitko työskennellä keikkalaisena kaupan alalla? Etsimme keikkailevia KASSAOSAAJIA Edellytyksenä tehtävässä onnistumisessa on kokemus kassankäytöstä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito. Toivomme sinulta kykyä liikkua eri toimipisteiden välillä joustavasti.

Baronan keikkatyöntekijänä Sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja päivittäiskaupan alan eri ketjuissa. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Veikkausosaaminen ja oma auto plussaa!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa