Kassatyöntekijä, keikkatyö

Kassatyöntekijä, keikkatyö

Sijainti
Kajaani
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
2.2.2023

Nautitko ihmisten kohtaamisesta ja asiakaspalvelusta? Jos vastasit kyllä paikka voi olla juuri sinulle

Haluaisitko työskennellä keikkalaisena kaupan alalla, Etsimme keikkailevia KASSAOSAAJIA eri toimipisteisiin Kajaaniin, vuoroja tarjolla joskus myös Vuokatissa ja Sotkamossa. Edellytyksenä työskentelylle on kokemus kassankäytöstä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja päivittäiskaupan alan eri ketjuissa. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa