Kassatyöntekijä keikkatyöhön Pirkanmaan Osuuskaupalle (Oriveden alue)

Kassatyöntekijä keikkatyöhön Pirkanmaan Osuuskaupalle (Oriveden alue)

Sijainti
Orivesi, Juupajoki, Jämsä
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Haluaisitko työskennellä keikkalaisena kaupan alalla? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteisiin Oriveden, Korkeakosken, Länkipohjan ja Eräjärven alueella. Arvostamme viimeaikaista kokemusta S-ryhmän, K-ryhmän, Tokmannin tai muun päivittäistavara- tai erikoiskaupan kassankäytöstä. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tässä työssä tarvitset myös ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttämiseen. Odotamme hakijoilta joustavaa mahdollisuutta tehdä vuoroja Oriveden, Korkeakosken, Länkipohjan ja Eräjärven alueella.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja päivittäiskaupan eri ketjuissa. Keikkatyöntekijänä sinulla on loistava mahdollisuus itse määrittää, milloin haluat työskennellä ja milloin pitää vapaata. Eduksi kuitenkin katsotaan, että pystyt työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla! Erityisesti haemme työntekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään kiireisessä joulusesongissa.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia. Aiempi kokemus palvelulinjastomyyjän tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työnantajana tehtävässä toimii Barona Kauppa Oy.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa