Kattopeltiseppä, Kattotutka
Uusi 24h

Kattopeltiseppä, Kattotutka

Sijainti
Riihimäki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Näköalapaikka tarjolla kattopeltiseppänä! Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta ja ehkäpä perustutkinto rakennus- tai talotekniikka-alalta tai metalliteollisuudesta? Haluatko kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi arvostettuun käsityöammattiin konesaumapeltikattojen osaajana? Nyt sinulla on tähän mahdollisuus suorittamalla talonrakentamisen ammattitutkinto oppisopimuksella.

Minkälainen homma on kyseessä?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan kattopeltiseppänä sekä mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa oppisopimuksella kattoalan ammattilaiseksi. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle maksetaan koko opintojen ajan palkkaa ja pääset oppimaan vaativia ja mielenkiintoisia tehtäviä. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia sekä itsenäisesti, että työryhmän jäsenenä konesaumapeltikattojen asennus-, korjaus- ja huoltotöissä.

Koulutuksen ja näyttötutkinnot hyväksytysti suorittanut henkilö on suorittanut talonrakennusalan ammattitutkinnon ja saa siitä tutkintotodistuksen. Koulutuksen järjestää TTS Työtehoseura.

Koulutus on sinulle maksuton. Sinun vastuullesi jää vain keskittyminen opintoihin ja itse työntekoon.

Odotamme sinulta

  • motivaatiota ja kiinnostusta kattopeltisepän tehtäviin sekä positiivista ja oma-aloitteista asennetta oppimiseen
  • halua ja kykyä oppia kädentaitoja
  • vähintään vuoden työkokemusta ja / tai perustutkintoa soveltuvalta alalta, esim. rakennus- tai talotekniikka-alalta, metalliteollisuudesta tai muulta vastaavalta
  • korkeanpaikan kestokykyä
  • hyvää fyysistä toimintakykyä
  • B-ajokorttia
  • oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi on

  • työkokemus kattoalalta
  • työturvallisuuskortti

Työpaikka

Tarjoamme sinulle Baronan välityksellä vähintään opintojesi mittaisen määräaikaisen työsuhteen Kattotutkalla, joka on 30-vuotias arvostettu kattoalan perheyritys.

Hae jo tänään! Koulutus ja työt alkavat 17.4.2023.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kattotutka Oy
Kattotutka Oy

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin julkisissa rakennuksissa.