Kaupan keikkatyöntekijöitä Turun alueelle

Kaupan keikkatyöntekijöitä Turun alueelle

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojen ohelle? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt kaupan keikkatyöntekijöitä Turun alueelle.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja Turun alueen eri asiakasyrityksissä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin.

Aikaisemmasta kaupanalan kokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta tarvittaessa voit saada kauttamme koulutuksen tehtävään. Työ soveltuu 18 vuotta täyttäneelle.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa