Kaupan palvelutiskin ja kahvilan päällikkö, K-Citymarket Kemi
2 päivää sitten

Kaupan palvelutiskin ja kahvilan päällikkö, K-Citymarket Kemi

Sijainti
Kemi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Sinä reipas ja aikaansaapa keittiöalan ammattilainen ja esimies, tule vetämään K-Citymarket Kemin palvelutiskin ja kahvilan toimintaa!

Etsimme joukkoomme intohimoista palvelutiskin päällikköä, jonka työtehtäviin kuuluvat palvelutiskin, sekä kahvilan kokonaisvaltainen johtaminen sekä kehittäminen.

Sinulta löytyy johtamiskykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä yhdessä toimimisen voimaa. Asiakkaidemme toiveet ovat meille todella tärkeitä. Sinä ja olet innovatiivinen ja haluat pysyä aallon harjalla kehittäessäsi ruokatuotteita ja palveluita.

Vedät oman esimerkkisi ja ideoidesi avulla mukaan koko palvelutiskin ja kahvilan henkilökunnan.

Tässä työssä saat toteuttaa omia ideoitasi ja saada kaupan ruokapalvelupuolen loistamaan. Tehtävässäsi olet tulosvastuullinen ja raportoit kauppiaille.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan, esihenkilötaitoja sekä halua työskennellä K-Citymarket Kemin palvelutiskin sekä kahvilan esihenkilönä . Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. SInulla on mielellään entuudestaan esihenkilökokemusta ruoanvalmistusalalta. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme työn vakavaraisessa yrityksessä. monipuolisen työympäristön, mahtavan tiimin ja kilpailukykyisen palkan kaupan alalta.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme henkilö: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hannu M Rantala

K-Citymarket Kemin kauppiaina toimivat Satu ja Hannu Rantala. Kemin K-Citymarketissa korostetaan valikoimaa, laatua ja palvelua. Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä joka ostoskäynnillä. Hyvä asiakaspalvelu, ja esimerkiksi paikalliset valikoimat, luomu ja vastuullisuus ovat asioita, joihin Kemissä panostetaan. Samalla haluamme olla tiiviisti kiinni ajassa ja esitellä myös kaupan maailman uusia tuulia esimerkiksi uutuuksien muodossa. Rakennamme aktiivisesti asiakkaan ajan arvoista kauppaa.