Kausityöntekijäksi tuotantotöihin anturamuottien pariin Kivistöön

Kausityöntekijäksi tuotantotöihin anturamuottien pariin Kivistöön

Sijainti
Vantaa, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.10.2022

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa ja fyysisestä työstä nauttivaa tekijää Lammin Betonille tassu anturamuottien tuotantoon Vantaan Kivistöön. Kausityöntekijänä toivomme sinun voivan aloittaa työt lokakuussa ja työskentelemään Jouluun 2022 saakka.

Olet nopea omaksumaan tuotannon työvaiheet, innokas oppimaan uutta ja huolellinen työssäsi. Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä sekä trukkiajotaito katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole työtehtävien suorittamisen kannalta välttämättömiä, asenna ratkaisee!

Työtehtäviisi kuuluu Tassu anturamuottien valmistus ja varastointi Lammin tuotannossa. Valmistus tehdään puoliautomatisoiduilla laitteilla. Työ pitää sisällään myös manuaalisesti suoritettavia työvaiheita, kuten laminointia. Töitä tehdäänarkisin 40h viikossa klo 7.45–16.15.

Tarjoamme työn vakavaraisessa suomalaisessa perustustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki. 044 491 4213 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa