Käynnissäpitäjä Kokkolan Energia Oy

Käynnissäpitäjä Kokkolan Energia Oy

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Haemme rekrytointitoimeksiantona Kokkolan Energia Oy:n voimalaitoksille käynnissäpitäjää. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kyseessä on pääosin päivätyö arkisin klo 7:00–15:30, mutta työhön kuuluu ajoittain myös vuorojen tuurauksia (12 tunnin vuorot).

Käynnissäpitovastuulla olevat tuotantolaitteistot ovat pääasiallisesti höyryä, sähköä ja kaukolämpöä tuottavia voimalaitoksia. Lisäksi on erillisiä kattilalaitoksia sekä höyry– ja kaukolämmön talteenotot ja jakeluverkostot. Tuotantolaitteistoihin kuuluu myös vesien ja savukaasujen käsittely

Tehtävän vastuualueena on tuotantolaitteistojen valvonta- ja käyttötehtävät, prosessitilojen puhtaanapito sekä normaalit päivävuorossa suoritettavat huoltotehtävät.

Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa ja työkokemusta. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Osaat toimia itsenäisesti sekä osana vuorossa olevaa ryhmää. Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvakortti, vähintään B-luokan ajokortti ja kokemusta henkilönostimien sekä trukin käytöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa ja tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö on löydetty.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla tapani.pura@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kokkolan Energia Oy
Kokkolan Energia Oy

Tule mukaan tekemään ja kokemaan yhdessä tehtyä energiaa! Kokkolan Energia Oy on kehittyvä täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaan kuuluvat sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti sekä jakelu. Osana toimintaa ovat myös kehityshankkeet uusiutuvan energian alueella. Kokkolan Energia -yhtiöt työllistävät noin 120 henkilöä.