Kehitysinsinööri, tehdasprojektit

Kehitysinsinööri, tehdasprojektit

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.4.2024

Etsimme nyt Wärtsilän Plant Development tiimiin kehitysinsinööriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Roolissa työskentelet v. 2022 Vaasaan valmistuneen Sustainable Technology Hub teknologiakeskuksen testauslaitoksessa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Engineeringin kanssa, ja valittu henkilö palkataan suoraan Wärtsilään.

Kehitysinsinöörinä (Chief Development Engineer, Plant Development)

toimit avainhenkilönä laitoksen kehitysprojekteissa, jotka keskittyvät etenkin kestävien/uusien polttoaineiden käytön mahdollistavaan tekniikkaan. Roolissasi keskityt mm. tehtaan moottorikoeajon mahdollistavaan prosessilaitteistoon sekä järjestelmiin. Pääset syventymään ainutlaatuisiin tulevaisuuden laitosteknologioihin sekä polttoaineisiin, jotka ovat toistaiseksi hyvin harvassa.

Tehtävässä vastaat olemassa olevien järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä sekä teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Varmistat projektien etenemisen kustannus- ja aikataulutekijät huomioiden, ja hyödynnät tarvittaessa alihankintaa projektien eri vaiheissa. Koordinoit suunnittelutyötä, ja hyväksyt valmiit suunnitelmat.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja laitostekniikkaan, sekä vankan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Pääset työskentelemään ainutlaatuisen tekniikan parissa kansainvälisessä yrityksessä. Me Wärtsilässä arvostamme henkilöstöämme, olemme aitoja ja rehellisiä, ja sitoudumme tukemaan monimuotoista ja osallistavaa yhteisöä. Meillä saat kansainvälisen organisaation uramahdollisuudet ja kattavat työsuhde-edut. Liity menestyvään tiimiimme!

Entä mitä edellytämme?

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. kone- tai prosessitekniikan alalta), sekä usean vuoden kokemusta projektien parissa työskentelystä teollisuusympäristössä. Tehtävässä menestyminen vaatii tuntemusta voimalaitosten tai tehdasalueen prosesseista sekä tekniikasta. Olethan tavoitteellinen, tehokas ja aikaansaava työntekijä, joka kykenee hallitsemaan useita tehtäviä samanaikaisesti sekä toimimaan useiden eri sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätiedot

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Markus Korpela, Barona Engineering, numerosta 050 464 8493 (parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Wärtsilä Finland Oy
Wärtsilä Finland Oy

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Panostamme kestävän teknologian ja palveluiden innovaatioihin auttaaksemme asiakkaitamme huomioimaan ympäristön ja parantamaan taloudellista suorituskykyään. Yli 240 toimipisteessä 79 maassa 17 500 omistautunutta ja ammattitaitoista työntekijäämme mahdollistavat toimialojemme siirtymän kohti hiilineutraaliutta ympäri maailmaa. Vuonna 2022 Wärtsilän liikevaihto oli 5,8 miljardia euroa. Wärtsilän osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu yritykseen