Keikkaileva kokki

Keikkaileva kokki

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
7.7.2022

Etsimme keittiöpuolen osaajia keikkatöihin Baronalle! Meillä on töitä tarjolla JUURI sinulle, joten hae nopeasti!

Haussa on hyviä tyyppejä keittiötyöhön aamiais- ja lounaspuolelle, mutta myös À la carteen . Sinulla voi olla jo alan tutkinto ja työkokemusta, mutta voit olla myös vasta-alkaja, joka haluaisi tutustua keittiötyön saloihin. Tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi.

Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa hygieniapassia tai valmiutta sen suorittamiseen.

Keikkailu sopii henkilölle, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan monipuolisesti ravintola-alalla ja tarttuu rohkeasti töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä. On iso plussa, jos sinulla on mahdollisuus auton käyttöön, mutta ilmankin pärjää.

Osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen mahdollisimman pian! Kontaktoimme potentiaalisia tekijöitä jo hakuaikana.

Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme!

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa