Keikkaileva ruokapalvelutyöntekijä Fodbar Liminka

Keikkaileva ruokapalvelutyöntekijä Fodbar Liminka

Sijainti
Liminka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.7.2024

Haemme keikkailevaa ruokapalvelutyöntekijää Fodbarille Liminkaan, Joutsenkotiin. Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Pystytkö työskentelemään tarvittaessa asiakkaan tarpeen mukaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruokapalvelutyöntekijä!

Haemme nyt Fodbarille Liminkaan, Joutsenkotiin työntekijää keikkatyösuhteeseen. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan 0-40h/viikossa.

Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviisi kuuluu helppoa ruoanvalmistusta, keittiön siisteydestä huolehtimista sekä muita monipuolisia keittiötöitä astiahuollosta jälkiruokien valmistamiseen. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan ennen töiden aloitusta, mutta älä annan näiden puuttuminen estää sinua hakemasta työpaikkaa. Plussaa saat aikaisemmasta kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Loistava tilaisuus opintojen rinnalla tai muun työn ohessa.

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti ja oma-aloitteisesti eri työtehtäviin. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työsuhteessa noudatetaan majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työkielenä meillä on suomi.

Työ alkavat sopimuksen mukaan, ja luonnollisesti perehdytämme sinut huolella sekä työtehtäviin että Fodbariin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fodbar Oy
Fodbar Oy

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin. Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut. Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Tutustu yritykseen