Keikkakokkeja ja keittiöapulaisia, Paviljonki, Jyväskylä

Keikkakokkeja ja keittiöapulaisia, Paviljonki, Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä, Muurame, Jämsä, Äänekoski
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Sinun avullasi jatkamme hyvin onnistunutta matkaamme kohti tapahtumaravintolatoimen yhä innovatiivisempaan tulevaisuuteen. Ajatuksemme on olla alamme parhaita tapahtumaravintolabisneksessä. Restel Food&Events toimii ravintolatoimijana Jyväskylän Paviljongissa. Haemme Paviljongin tiimiimme keikkalaisuudesta kiinnostuneita kokkeja, keittiöapulaisia ja keittiötyöstä kiinnostuneita.

Vastuualueesi

Paviljongin keittiössä vastuualueeseesi kuuluu monipuoliset keittiön työtehtävät osaamisesi mukaan. Keittiön työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kylmien- ja lämpimien ruokien valmistusta, esivalmisteiden tekoa, raaka-aineiden esikäsittelyä, keittiön puhtaanapitoa ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut monipuolisiin keittiön työtehtäviin antaumuksella, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon, olet tiimipelaaja sekä sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi -Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin! Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme.

Arvostamme aiempaa koulutusta ja kokemusta ravintola-alalta sekä aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, mutta myös motivoitunut uuden oppija on tervetullut tiimiimme.

Tässä työssä vaadimme hygieniapassia, mutta sen voi suorittaa myös töiden alettua.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työ painottuu Paviljongin upeisiin tapahtumiin ja onkin loistava lisä toisen työn oheen, opiskelijalle tai jo keikkaa tekevälle keittiötyöstä kiinnostuneelle! Työsuhde on keikkaluonteinen. Työt alkavat heti sinulle sopivana ajankohtana.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Paviljongin ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta.0503402019
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla ja varmistaa, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään. Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen. Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritys Restel Oy:ta. Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää noin 2500 ravintola-alan ammattilaista.