Keikkamyyjiä Turkuun

Keikkamyyjiä Turkuun

Sijainti
Turku, Kaarina, Raisio, Lieto, Naantali, Masku, Parainen, Paimio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Hei, Sinä reipas kaupanalan osaaja! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireen keskellä? Nautitko hektisestä työstä ihmisten parissa? Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä ja siksi tarvitsemme juuri sinua!

Keikkamyyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan. Meillä saat itse valita työaikasi ja ottaa vastaan juuri sinulle sopivat työvuorot.

Työ edellyttää aiempaa päivittäistavarakaupan kokemusta ja tuntemusta.

Toiveemme työntekijälle:

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

  • asiakaspalvelutaitoja

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti Sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Meillä Sinulla on mahdollisuus työskennellä alan eri yrityksissä ja verkostoitua Turun alueella.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassa/myyjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa