Keikkatyö, hoitaja

Keikkatyö, hoitaja

Sijainti
Kotka, Joensuu, Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Haluaisitko tehdä lisätyötä oman työsi tai opintojesi ohessa keikkaillen? Haemme lähihoitajia keikkatyöhön asiakkaidemme eri pisteisiin Kotkan, Joensuun sekä Seinäjoen alueelle. Asiakkaitamme ovat yksityiset toimijat ja työ on pääsääntöisesti kotihoitoa.

Työ on 2-vuorotyötä, vuorot asettuvat ma-su välille. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko harvemmin tai useita kertoja viikossa.

Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai toiminimiyrittäjänä. Kerromme mielellämme toiminimiyrittäjyydestä lisää ja autamme Sinua toiminimen luomisessa, mikäli se Sinua kiinnostaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto, Valviran rekisteröityminen, ajokortti sekä mielellään oma auto. Lisäksi lääkeluvat tulee olla suoritettuna. Tarvittaessa voit suorittaa ne myös Baronan kautta. Kaikki vaatimukset käymme läpi keikkakohtaisesti.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Olemme joustavia ja autamme työntekijöitämme sovittamaan työn ja elämän yhteen.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemuslomake niin otamme Sinuun yhteyttä keskustellakseemme lisää! Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hanna Vuorenmaa
Hanna Vuorenmaa
Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.0444602060hanna.vuorenmaa@barona.fi