Keikkatyöntekijäksi Baronalle

Keikkatyöntekijäksi Baronalle

Sijainti
Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Alavus, Isokyrö, Lapua, Kauhava, Kristiinankaupunki
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
5.10.2022

Kiinnostaisiko sinua kasata omannäköisesi palapeli tarjolla olevista työvuoroista? Singahdatko matkaan lyhyelläkin varoitusajalla? Kaipaatko lisätuloja opiskelun, oman työn tai vapaa-ajan oheen? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä osaksi erilaisia upeita työyhteisöjä sekä kokea eri alojen mahdollisuudet joustavasti työskennellen!

Haemme lisäkäsiä olemassa olevaan keikkaporukkaamme. Sinun ei tarvitse osata samoja asioita kuin henkilöt, jotka ovat tehneet samaa työtä jo vuosia. Oikeanlainen asenne ja asiaankuuluva työhön perehdyttäminen vie sinut askel askeleelta kohti uusia mahdollisuuksia ja ehkä jopa loppuelämäsi työpaikkaa!

Keikkailla voit esimerkiksi tekstiilihuoltajana pesulassa, tarjoilijana ravintolassa tai kuorman purkajana varastolla. Mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä myös asiakaspalvelutehtävissä kassatyössä tai baaritiskin takana loihtien mitä maistuvampia drinkkejä ja mocktaileja. Mahdollisuuksia on monia!

Keikkatyövuoroja ja myös pidempiä työsuhteita on tarjolla muun muassa

  • ravintola-alalta
  • siivousalalta
  • logistiikan alalta
  • kaupan alalta

Keikkatyövuorot ovat vapaavalintaisia ja voit poimia itsellesi mieleiset työvuorot, jotka sopivat omaan kalenteriisi!

Keikkatyöt vaihtelevat yhdestä työvuorosta useamman viikon mittaisiin työjaksoihin ja työt sijoittuvat niin viikonloppuihin kuin myös arkipäiviin.

Me Baronalla takaamme sinulle luotettavan työantanjan, alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä konsulttiemme tuen työsuhteesi aikana!

Kiinnostuitko työtarjouksesta? Älä jää odottelemaan vaan jätä hakemuksesi jo tänään ja etsimme sinulle sopivan keikkatyön!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Riikka Rantala
Riikka Rantala