Keikkatyöntekijöitä elintarviketehtaisiin pääkaupunkiseudulle

Keikkatyöntekijöitä elintarviketehtaisiin pääkaupunkiseudulle

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa joustavaa työtä, jota voit tehdä silloin, kun se sinulle sopii? Tai etsitkö lisäduunia? Anna meidän tarjota sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, jossa sinä voit sovittaa työsi elämäsi menojen mukaan!

Etsimme elintarviketyöntekijöitä Uudenmaan alueelle. Työt ovat keikkatöitä, joten voit tehdä töitä juuri sen verran kuin haluat – juuri silloin kun haluat.

Monipuoliset työtehtäväsi tarjoavat viileää kyytiä vauhdikkaissa ympäristöissä. Elintarviketyöntekijänä peset, pilkot, paistat, annostelet ja pakkaat tuotteita nopeatempoisessa tahdissa. Työtä tehdään viileissä olosuhteissa, 4-17 plusasteen lämpötilassa, siistissä ja valoisassa tehdasympäristössä. Työ on yleensä fyysistä ja nopeatempoista. Työn lomassa voit heittää vapaasti huumoria työkaverisi kanssa tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat samalla kuten pitää.

Vuorot elintarviketeollisuudessa sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin. Työvuorot tyypillisesti alkavat aamulla 6-8 välillä tuotantolaitoksesta riippuen. Tehtaat/tuotantolaitokset sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Hakijalta odotamme

  • Hygieniapassia (olethan valmis tämän suorittamaan tämän ennen töiden aloitus mikäli tätä ei ole entuudestaan)
  • 18 vuoden ikää
  • mahdollisuutta työskennellä viileässä ympäristössä
  • Suomen kielen osaaminen katsotaan eduksi

Toivomme lisäksi, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyä apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata yhteistyötaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan. Jätä yhteystietosi meille jo tänään ja olemme sinuun yhteydessä, jotta voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työlle hiukan enemmän.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa