Kaikki keikkatyöstä

Kaikki keikkatyöstä

Haaveiletko vapaammasta, omannäköisestä työelämästä, jossa aikaa jää muullekin kuin uuteen työvuoroon valmistautumiselle? Tee haaveistasi totta valitsemalla keikkatyö!

Mitä keikkatyöllä tarkoitetaan?

Yleensä kyse on yhden tai muutaman vuoron mittaisista työkeikoista, joita keikkatyöntekijä voi ottaa vastaan oman aikataulunsa puitteissa. Keikkatyöntekijänä pääset säätelemään tekemäsi työn määrää ja lisäksi sitä, missä paikoissa töitä teet.

Baronan kautta löydät lukuisia keikkatyömahdollisuuksia – halutessasi voit tehdä keikkaa useaankin eri paikkaan tai eri aloille.

Keikkatyö kannattaa
Keikka kannattaa!Keikkatyön hyödyt ovat moninaiset. Tiivistimme niistä 8 pähkinänkuoreen.Lue lisää
Keikkatyö sopii kaikille
Keikkatyö sopii kaikilleLue, miksi keikkatyö on hyvä vaihtoehto iästä, elämänvaiheesta tai aiemmasta työhistoriasta riippumatta.Lue juttu

Lue lisää keikkatyöstä

Keikkatyö voi olla keino saada työelämään joustauutta, kasvattaa työkokemusta opintojen ohessa, tienata lisäansioita tai polku vakituiseen työhön. Tutustu Baronan kautta keikkatyötä tekevien kokemuksiin.

Baronalla kaupan ja ravintola-alan keikkatöitä vuodesta 2016 lähtien tehnyt Eeva Alapirtti nauttii keikkatyön tuomasta vapaudesta ja vaihtelusta eikä haikaile vakituiseen työhön takaisin.

Lue juttu

Opiskelijan arkea elävä Maria Dejanova pystyy keikkatyön myötä päättämään itse, milloin on vapaalla ja milloin töissä. Keikkailu on pitänyt hänet työelämässä kiinni aiemmassa työssä pitkään jatkuneen lomautuksen ohessa.

Lue juttu

Kaisa Tervomaa on keikkatyöntekijänä päässyt toteuttamaan monipuolisesti unelmaansa hotellimaailman pyörteissä.

Lue juttu

Elintarvikealaa opiskellut Enna Märjenjärvi sai keikkatyöstä kullanarvoista työkokemusta omalta alaltaan ja myöhemmin vakituisen työpaikan.

Lue juttu

Kun Sirkkaliisa Pere jättäytyi pois kokoaikaisesta työstään 67 vuotiaana, päätti hän jatkaa taloushallinnon töitä keikkaluontoisesti.

Lue juttu

Tästä löydät avoimet keikkatyöt