Keittiöapulainen Keski-Uudellemaalle ja Hyvinkäälle

Keittiöapulainen Keski-Uudellemaalle ja Hyvinkäälle

Sijainti
Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa ravintoloissa ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa keittiötöissä?

Haemme KEITTIÖAPULAISIA tekemään työkeikkoja asiakasyrityksiimme.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa ei peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti Keski-Uudellamaalla ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina, aamuvuoropainotteisesti ja erityisesti toivomme että olet valmis lähtemään vuoroihin lyhyellä varoitusajalla.

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän työhön, liity Baronan joukkoon ja hae paikkaa jo tänään! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisää hakemukseesi myös hygieniapassi, työ- ja opintotodistuksesi. Todistus terveysdentilasta tarvitaan ennen töiden aloitusta.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta - Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa