Keittiöapulainen Lempäälään

Keittiöapulainen Lempäälään

Sijainti
Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Nyt on loistava tilaisuus saada jalka oven väliin ja kauha kattilaan! Haemme keittiöapulaisia Lempäälään.

Etsimme Baronalle keittiöapulaista työskentelemään asiakasyritysellämme Lempäälän kunnalla. Työtä on Lempäälän alueen kouluilla, päiväkodeilla ja muilla suurtalouskeittiöillä.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi ruokien esivalmistelua, salaattien valmistusta, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta ja muita keittiön avustavia työtehtäviä. Mikäs sen monipuolisempaa! Työaika painottuu arjen aamuihin ja päiviin.

Tässä tehtävässä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus on hyödyksi. Perehdytys työhön on sovittavissa. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Tehtävässä vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskentelviltä edellytetään myös rikostaustaotetta.

Työtä on sekä keikkaluontoisesti että määräaikaisesti. Keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää joustavasti työ arkeen. Voit valita omat työvuorosi ja pääset tutustumaan useisiin eri paikkoihin.

Oletko etsimämme keittiöapulainen? Älä suotta aikaile, vaan lähetä työhakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa