Keittiöapulainen Naarajärven vankilaan

Keittiöapulainen Naarajärven vankilaan

Sijainti
Pieksämäki, Kangasniemi, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.5.2022

Liity Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, kotimaista, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Töitä on tarjolla keskimäärin 90 h / 3 vk syksyyn saakka. Työvuorot asettuvat valtaosin arkipäivile ma-pe 6-17 välille, mutta silloin tällöin tarvetta voi olla myös viikonloppuisin.

Vaatimukset: Hygieniapassi ja todistus terveydentilasta.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, älä epäröi laittaa hakemustasi hetimiten Baronan oman rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, joten olethan nopea ja takaa paikkasi monipuolisesta ja jännittävästä työpaikasta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy / RISE Naarajärven vankila
Leijona Catering Oy / RISE Naarajärven vankila

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka.