Keittiöapulainen, Scandic Pohjanhovi, Rovaniemi

Keittiöapulainen, Scandic Pohjanhovi, Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.9.2022

Etsimme keittiöapulaista Scandic Pohjanhoviin Rovaniemelle määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2022-31.3.2023. Työtunnit keskimäärin vähintään 60h/3vko. Palkkaus sovittavissa oman työkokemuksesi mukaan.

Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be Bold ja Be Pro tarkoittavat työssäsi välittävää ja vastuunkantavaa suhtautumista vieraisiin ja tiimikavereihin sekä olet aina valmis tarttumaan haasteisiin, pidät lupaamasi ja pyrit ylittämään odotukset.

Edellytämme sinulta

  • kokemusta tai koulutusta kokin työhön
  • lounas- ja a la carte osaaminen katsotaan eduksesi
  • hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta töiden alkaessa
  • tiimihenkisyyttä

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuus oppia ja kehittyä ammatissasi
  • haastava ja mielenkiintoinen työ mukavien kollegoiden parissa jatkuvasti kehittyvässä Scandic-tiimissä
  • takuutunnit vähintään 60 tuntia/3 viikossa ja mahdollisuuden jatkaa kauttamme työskentelyä

Mikäli kiinnostuit niin hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia vain järjestelmän kautta, joten klikkaa "hae paikkaa", lisää CV ja muut tiedot (kuvakin on kiva) ja odottele yhteydenottoa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels Oy

Scandic Pohjanhovi Legendaarinen hotelli kaikilla mukavuuksilla Rovaniemen parhaalla paikalla. Täällä nautit hyvistä unista, perinteisen ravintolan herkuista ja ystävällisestä palvelusta Kemijoen upeissa maisemissa. Hotelli on viihtyisä hengähdyspaikka Napapiirin upeissa maisemissa. Mukavat huoneet sekä kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Osassa huoneita on näkymä Kemijoelle, osassa oma parveke. Lisäksi valittavana on myös saunallinen huone. Pohjanhovin perinteisessä ravintolassa voit nauttia Lapin makuja ja ihailla Kemijoen upeita maisemia. Aulabaarissa on tarjolla raikkaita juomia ja pientä purtavaa. Hotellissa on myös suosittu karaokebaari, tanssiravintola ja yökerho sekä tilava saunaosasto uima-altaalla. Pohjanhovin kokous- ja juhlatilat ovat joustavia. Täällä onnistuu niin perinteiset kokoukset kuin tapahtumat ja juhlatilaisuudet. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys. Hotellin upea sijainti Kemijoen rannalla on kaupungin parhain. Kaikki keskustan palvelut ja kävelykatu ovat vieressä. Talviajan moottorikelkkasafarien reitit alkavat hotellin kulmalta ja lähellä on myös Ounasvaaran hiihtokeskus ja upeat luontoreitit. Hotellista käsin on myös helppo tutustu lähialueen nähtävyyksiin kuten Arktikumiin, Joulupukin Pajakylä ja Santa Park. Hotelliin on helppo tulla ja lähteä. Lentoaseman bussi pysähtyy hotellin edessä ja rautatie- sekä linja-autoasemalle on lyhyt matka. Autolle löytyy hyvin tilaa hotellin maksuttomalla pysäköintialueella.