Keittiöapulainen Tampereelle

Keittiöapulainen Tampereelle

Sijainti
Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Ylöjärvi, Nokia
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
1.10.2023

Haemme keittiöapulaisia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla, hae pian!

Etsimme Baronalle keittiöapulaisia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työtä on koulujen ja päiväkotien keittiöillä sekä sairaaloiden ja terveyskeskusten keittiöillä koko Tampereen alueella keikkaluontoisesti sekä määräaikaisesti.

Keittiöapulaisena pääset osallistumaan monipuolisesti keittiön avustaviin tehtäviin, astiahuoltoon ja ruuanvalmistukseen sekä asiakaspalveluun. Työvuorot sijoittuvat aikaiseen aamuun ja päivään pääasiassa arkipäivisin.

Työtä varten tarvitset hygieniapassin, todistuksen soveltuvuudesta elintarviketyöhön ja reipasta asennetta. Toivomme, että omaisit jonkin verran vastaavaa kokemusta tai alan koulutuksen. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaselvityksen näyttämistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää monipuolisesti kokemusta juuri itsellesi sopivalla tavalla. Keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää työnteko muuhun arkeen joustavasti. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös määräaikaisiin työsuhteisiin tai oppisopimukseen. Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden alkaen 11,96€/h

Joten pakkaa keittokauhasi ja kokkiveitsesi ja hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat koulu- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi