Keittiöapulainen Vireko Oy:lle

Keittiöapulainen Vireko Oy:lle

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.6.2022

Etsimme KEITTIÖAPULAISTA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vireko Oy:n keittiöön Lehtiojan palvelukeskukseen. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus nopealla aikataulullakin sovittavissa.

Me emme pelkää makua!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta KEITTIÖAPULAISTA. Keittiöapulaisen tyypillinen työvuoro pitää sisällään avustamista ruokien valmistuksessa, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, omavalvonnan toteuttamista sekä mahdollisesti myös ruokien jakamista. Toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja.

Tarjoamme säännöllisen ja vakaan työn täysillä työtunneilla. Toiveitasi huomioidaan työvuorosuunnittelussa ja saat tukea työsi kehittämiseen. Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työpäivät sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työaika on 7:00 – 18:00 välillä. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta! Tarjolla on vakituinen päivätyö viihtyisässä työympäristössä!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa