Keittiömestari, ABC Lahdesjärvi, Tampere

Keittiömestari, ABC Lahdesjärvi, Tampere

Sijainti
Tampere, Lempäälä, Orivesi, Valkeakoski, Pirkkala, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.2.2023

Harvoin tarjolla oleva tilaisuus! Etsimme keittiömestaria ABC Lahdesjärvelle! ABC Lahdesjärvi sijaitsee Tampereen itäisellä ohitustiellä Lahdesjärven liittymässä. Tampereen keskustaan on matkaa vain viitisen kilometriä. Liikennemyymälämme ravintolapalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat Hesburger, noutopöytä, a la carte ja Arnold`s. Lisäksi asiakkaitamme palvelee Sale-myymälä, josta saa kätevästi napattua mukaan niin reissueväät kuin ruoka-aineet isompaakin ruoanlaittoa varten. Yhteensä Lahdesjärven tiimissä meitä työskentelee noin 30 ravintolan ja kaupan alan ammattilaista.

Haemme nyt ABC Lahdesjärvelle keittiömestaria vakituiseen (112,5 h/3 vkoa) työsuhteeseen!

Keittiömestarina vastaat toimipaikkamme ensiluokkaisesta ruokatuotteesta ja asiakaskokemuksesta. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on intoa ja energiaa johtaa tiimiä kohti yhä herkullisempia kohtaamisia. Tehtävässä pääset tutustumaan valtakunnalliseen ABC-maailmaan ja tekemään tiivistä yhteistyötä ABC-yksiköidemme ammattilaisten kanssa.

Esihenkilönäsi toimii kaupan, ravintolan ja asiakaspalvelun monitaituri Essi, jonka kanssa pyrit jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja innostavaan ihmisten johtamiseen. Tukea saat myös tiiviiltä Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-osaajien verkostolta.

Toivomme tulevalta keittiömestarilta monipuolista ruokatuoteosaamista, kokemusta vastuullisemmista tehtävistä ravintola- tai liikennemyymäläympäristössä sekä näkemystä toiminnan kehittämisestä.

Teemme vaihtelevaa vuorotyötä vuoden jokaisena päivänä, johon yhdistyy ajoittain fyysistäkin voimaa vaativia työtehtäviä.

<span class="">Työ alkaa sopimuksen mukaan.</span>

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella . Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut .

Palkkaus tehtävässä on MaRan työehtosopimuksen mukainen ja tehtävästä maksetaan pysyvää vastuulisää. Palkkaukseen vaikuttaa aiempi kokemus.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen linkin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Laitathan hakemuksen linkin kautta.+358503402019
Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 213 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.