Keittiömestari, vakituinen, Kilta Sali

Keittiömestari, vakituinen, Kilta Sali

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Uniikki tilausravintola ja juhlatila Helsingin Kampissa. Kilta-Sali tarjoaa tilat jopa 300 henkilön tapahtumiin. Uudistunut Kilta-Sali avaa ovensa elokuussa 2022 ja etsimme nyt joukkoomme innokasta, innovatiivista ja tuloksenhakuista keittiömestaria suunnittelemaan ja toteuttamaan kilta-salin ruokatuotetta. Oletko se sinä?

Keittiömestarina vastaat Kilta-salin ruokatuotteen laadusta, tuotekehityksestä sekä keittiön tuloksenseurannasta. Roolissa sinä varmistat unohtumattoman asiakaskokemuksen tiimisi kanssa sekä ohjaat keittiötoimintaa omalla esimerkillä. Olet innovatiivinen ja luova alan ammattilainen joka innostaa ja motivoi tiimiläisiäsi. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat avain menestykseen, mutta et pelkää tarttua soppakauhaan itsekään. Edellytämme hygieniapassia, ajokortista ropisee plussapisteitä! Meille erikoisruokavaliot eivät ole haaste, vaan mahdollisuus, joten toivomme samaa asennetta myös sinulta.

Työn alkamisajankohta on viimeistään elokuussa, mutta aikaisempikin aloitus on mahdollinen. Jos haluat aidosti tuoda omaa kädenjälkeä esille, tämä työ on sinulle!

Avaimet menestykseen sinulle antaa:

-Erinomaiset tiimityötaidot

-Organisointikyky sekä vahva ammatillinen osaaminen

-Vahva osaaminen tapahtumaravintolan toiminnasta

-Englannin ja suomen kielen taito

-Kokemusta varastonhallinnasta

-Kokemusta työvuorosuunnittelusta

-Aikaisempi kokemus esimiestyöstä

Tarjoamme sinulle

-Mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.

-Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi

-Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeäsi esille

-Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan

-Kilpailukykyisen palkkauksen ja Share Companyn loistavat henkilöstöedut kuten alennukset kaikista Share Companyn ravintoloista

-Kulttuuri- ja liikunta-edun

Rekrytointia hoitaa Baronan konsultti Mikko Kääriäinen. Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera. Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman/toimipaikan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. Hae siis pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Share Company / Share tastes & events oy
Share Company / Share tastes & events oy

Kilta-Sali on historiallinen juhla- ja tapahtumatila Helsingin ytimessä. Kilta-Sali tarjoilee lähituottajien puhtaista ja laadukasta raaka-aineista valmistettuja skandinaavisia makuja, pienellä twistillä. Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien. https://sharecompany.fi/