Keittiömestari, vakituinen, Maxill

Keittiömestari, vakituinen, Maxill

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.7.2022

Maxill on laadukas bistro Etelä-Helsingissä. Olemme normaalisti auki maanantaista lauantaihin klo 11:30-23. Lauantaisin avaamme klo 13. Salissa on noin 40 ja baarissa 10 asiakaspaikkaa. Maxill tekee klassista ruokaa parhaista raaka-aineista. Ranskalainen ja eteläeurooppalainen keittiö sekä varsinkin lounaalla myös skandinaavilainen husmanskost ovat inspiraationa. Tyyli on selkeä, reilu sekä rehellinen ja menu on informatiivinen. Tavoite on nostaa tasoa jatkuvasti ja tavoitteena on pärjätä esimerkiksi 50 parasta ravintolaa -äänestyksessä. A la carte -lista vaihtuu noin 4-5 kertaa vuodessa. Lisäksi meillä on sesonkilistoja, joista on löytyy sesongin mukaisesti esimerkiksi parsaa, mereneläviä ja blinejä.

Keittiömestarilta vaaditaan vahvaa näkemystä ja liikeidean ymmärtämistä, sekä inspiroivaa työn johtamista.

Haettavassa tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja hyvät edut.

Luvassa on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla keskimäärin112,5 h/3vkoa. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta.

Kiinnostuitko?

Mikäli sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Maxill Oy
Maxill Oy

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakas­kunnan ansiota. À la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Keittiö­mestari Henry Espo luotsaa keittiötä, joka tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja kuten parsa- ja äyriäisviikon antimia. Maxill on myös varma valinta teatterin, oopperan ja leffan jälkeiseen myöhäiseen illalliseen, sillä keittiö ottaa tilauksia vastaan vielä klo 22 asti. Maxillin baari on tyylikäs ja intiimi kohtaamispaikka. Baarin monipuolisesta tarjonnasta mainittakoon loistava espresso, laaja valikoima viinejä laseittain, tyylipuhdas GT ja laseittain myytävä Ruinart Brut-samppanja.

Tutustu yritykseen