Keittiön vuoromestari, Kitchen & Bar Oula, Oulu

Keittiön vuoromestari, Kitchen & Bar Oula, Oulu

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.7.2024

Tervetuloa tulevaan työpaikkaasi Oula Kitchen & Bar -ravintolaan, joka sijaitsee Lapland Hotels Oulun ytimessä. Oulassa ravintolan annokset herättelevät makunystyrät kohti Lapin tunnelmaa - yllätysmenua unohtamatta!

Haemme ammattitaitoista kylmän keittiön vuoromestaria Kitchen & Bar Oulaan!

Hakemaltamme vuoromestarilta löytyy jo kokemusta vuorojohtamisesta, kokemusta erityisesti kylmän keittiön puolelta työskentelystä, tilausten tekemisestä sekä paineensietokykyä muuttuvien tilanteiden edessä. Toivomme sinulta intoa johtaa keittiön toimintaa ja ihmisiä omalla esimerkilläsi. Yhdessä tiimisi kanssa pidät huolen, että kokonaisuus toimii niin keittiötyön sujuvuuden kuin asiakaskokemuksenkin näkökulmasta.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja on tarjolla 112,5h / 3 viikkoon, mutta tarvittaessa voimme neuvotella työtunneiksi myös keskimäärin 90h / 3 viikkoon.

Päivittäisessä työssäsi osallistut ruoan valmistukseen, tavarantilauksiin, suunnittelet ja ennakoit tulevaa, reagoit muuttuviin tilanteisiin sekä huolehdit, että tiimisi vahvuudet näkyvät ruokatuotteessa ja lopulta asiakkaan lautasella. Yhdessä tiimisi kanssa puurratte yhteisten tavoitteiden eteen fokuksessa loistava asiakas- ja työntekijäkokemus. Tähän työhön vaaditaan sujuvaa suomen kielentaitoa, koska henkilöstön johtaminen tapahtuu suomeksi.

Palkka pohjautuu MaRaVan esihenkilöiden työehtosopimukseen ja on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään työssäsi sekä johtamaan tiimiä nykyaikaisten työvälineiden ympäröimänä. Käyttöösi saat myös Baronan sekä Lapland Hotelsin huikeat henkilökuntaedut!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa