Keittiön Vuoromestari Ravintola Kappeliin / Kesätyö

Keittiön Vuoromestari Ravintola Kappeliin / Kesätyö

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Nyt on elämäsi tilaisuus päästä osaksi Helsingin helmeä - Ravintola Kappeli etsii joukkoonsa ammattitaitoista keittiön vuoromestaria: "Kappelin keittiössä kunniapaikalla ovat suomalaiset laadukkaat raaka-aineet. Inspiroidumme Suomen vaihtuvista vuodenajoista sekä sen tarjoamista monipuolisista mauista ja väreistä. Vaalimme aitoa suomalaista ruokakulttuuria ja tulkitsemme sitä klassisesti, aisteja ja käsityötä kunnioittaen. "

Kappelin à la carte ravintolan ruokatuote perustuu hyviin suomalaisiin raaka-aineisiin ja keittiössä kaikki tehdään alusta alkaen itse.

Etsimämme henkilö on jo alan ammattilainen! Keittiön vuoromestarina sinulla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa ja sivuliina ojennuksessa. Työssäsi pärjäät parhaiten, mikäli paineensietokyky löytyy geeneistäsi, eikä hymysi katoa tiukan paikan tullen.

Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat työn parhaat puolet; ihanat kollegat, lempeä ja rohkaiseva työilmapiiri ja jännittävät asiakaskohtaamiset! Haluamme taata sinulle mahtavan kesäkauden, ja siksi vastineeksi osaamisellesi tarjoamme:

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.

  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa jakaa työn ilot ja haasteet.

  • Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3kuukautta ja työskentelet vähintään 90h/3vk niin että sopimustunnit täyttyvät.

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen.

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota, laita pikaisesti hakemusta tulemaan, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa