Keittiön vuoropäällikkö lentokentälle

Keittiön vuoropäällikkö lentokentälle

Sijainti
Vantaa, Espoo, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Kiinnostaisiko kansainvälinen työilmapiiri ja huippu työyhteisö? Haemme asiakkaallemme lentokentälle business-luokan ravintolapalveluihin keittiön vuoropäällikköä! Tehtävässä huolehditaan, että asiakkaat voivat rauhassa nauttia laadukkaista tarjottavista huolitellussa ympäristössä.

Etsimme työntekijää, joka on jo kerryttänyt hieman kokemusta ravintolan keittiön esimiestyöstä. Sinulle tuttuja käsitteitä ovat inventaariot, omavalvonta ja päivittäinen vuorojohtaminen. Osallistut päivittäin suorittavaan työhön, ohjaten kollegoitasi parhaalla mahdollisella esimerkillä. Olet omatoiminen ja itsenäiseen työhön pystyvä ravintolan keittiön ammattilainen.

Ravintolassa käy paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten suomen kielen lisäksi englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa. Et pelkää ottaa kontaktia asiakkaisiin ja kommunikoit heidän kanssaan sujuvasti.

Työt alkavat joustavasti lokakuun aikana ja jatkuvat vähintään kuusi kuukautta. Tunteja on tarjolla 90h/3vko. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot vaihtelevat varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, lentoliikennettä myötäillen. Ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja päivällistä aukiolojen puitteissa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Edellytyksen työnsaannille:

  • suomen kielen taito
  • englannin kielen taito
  • täysi-ikäisyys

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • todistus terveydentilasta (entinen salmonellatodistus)

Kaikille valituille työntekijöille tehdään poliisin laatima suppea turvaselvitys.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa