Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Hook Lahti

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Hook Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.8.2022

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista screenien välityksellä.

Haemme nyt KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ uuteen syksyllä avattavaan HOOK ravintolaan LAHTEEN!

Olet energinen keittiön moniosaaja ja motivoidut työssäsi vaihtelevista tehtävistä etkä karsasta vastuunottoa. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin rennon letkeällä, ravintola Hook:maisella asenteella!

Teet Hookin vilkkaassa keittiössä suorittavaa työtä ja vuorossa ollessasi johdat motivoitunutta tiimiä omalla esimerkilläsi. Toimit lisäksi keittiöpäällikön "oikeana kätenä" ja autat häntä erinäisissä operatiivisissa ja hallinnollisissakin hommissa kuten inventaarioissa, tilauksissa ja omavalvonnan toteuttamisessa.

Jos sinulla on jo hieman kokemusta vuorosta vastaavan esimiehen tehtävistä keittiössä, tässä on tilaisuutesi!

Työssä tarvitset jo vahvaa taustaa keittiötyöstä sekä jo ainakin hieman kokemusta esimiestyöstä ja vastuutehtävistä. Sinulla on hygieniapassi sekä toimitat negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden alkamista. On toivottavaa, että puhut suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toivottu aloitus on syyskuussa. Työtehtävä on kokoaikainen 112,5h/3vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan. Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti huomioiden aikaisempi työkokemus ja osaaminen! Liitäthän siis hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, jätä siis hakemuksesi nyt ja varmista paikkasi Hookin loistavassa porukassa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa