Keittiöpäällikkö, Bastion Bistro

Keittiöpäällikkö, Bastion Bistro

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Kiinnostaisiko työskennellä tunnelmallisessa Suomenlinnassa? Bastion Bistron tiimi etsii joukkoihinsa timanttista keittön moniosaajaa, jolta sujuu kokkaamisen lisäksi johtaminen ja tuotekehitys!

Keittiöpäällikkönä vastaat ruokatoiminnan kannattavuudesta, laadusta ja sen kehittämisestä. Vastuualueisiisi kuuluu myös ostotoiminta ja varastonhallinta, ethän siis pelkää numeroita!

Olet keittiöhenkilökunnan esimies ja sen henkilöstön resurssoinnissa mukana. Sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintolan keittiön esihenkilön esimerkiksi vuoropäällikön tehtävistä ja eduksi katsotaan myös kokemus tilauskeittiötoiminnasta. Tämä paikka soveltuu hyvin henkilölle joka astuu ensimmäistä kertaa keittiöpäällikön tehtäviin. Tärkeintä on halu oppia! Pääset osaksi myös johtoryhmätyöskentelyä ja ruokalistan suunnitteluu.

Bastion Bistro on tapahtumatalo vailla vertaa, joten työpäivistäsi ei yksikään ole samanlainen! Tyylikkäässä juhlasalissa järjestät asiakkaan toiveiden mukaan tiimisi kanssa onnistuneesti herkullisen illallisen tai vaikka elegantin cocktail-tilaisuuden. Sesongin mukaan tapahtumat vaihtelevat pikkujouluista hääjuhliin.

Kesäisin Bastion toimii mukavana kesäravintolana ja suurella terassilla käy paljon asiakkaita nauttimassa kahvilan ja A´la Carte-listan tuotteita. Myös muina vuodenaikoina Bastion on suosittu A´la Carte ravintola. Talviaikaan ravintolassa työskennellään ajoittain yksin, joten työ sisältää myös osaksi salin puolen toimintoja. Työsuhde on kokoaikainen ja tulet työllistymään Restelin kirjoille.

Ravintola Bastion Bistro on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Restelille.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Bastion Bistro

Food&Events ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Vanhassa upseerikerhossa Bastion Bistrossa pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta meren läheisyydessä. Bastionin viihtyisät saunatilat ja kaunis sali ovat oiva paikka järjestää yksityistilaisuuksia. Viihtyisä ja rento baarin puoli kutsuu viihtymään. Bastionissa viihtyvät niin paikalliset kun turistitkin.