Keittiöpäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Keittiöpäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Sijainti
Kotka, Hamina, Kouvola, Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
13.4.2024

Haluaisitko työskennellä luonnonkauniilla niemellä Kotkan Metsolassa, vain muutaman metrin päässä rantaviivasta meren äärellä paikassa, jossa Kymijoki ja Itämeri yhdistyvät? Oletko kerennyt jo kartuttamaan esimiestaitojasi monipuolisissa ravintola-alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ!

Ketä me etsimme?

Jokaisen menestyvän ravintolan taustalla on hyvä keittiöpäällikkö! Työssäsi toimit keittiön moottorina, joka ohjeistaa ja tukee tiiminsä jokaista osaa. Ideoit ja innostut, sekä osaat jakaa innostustasi muille! Johdat tiimiäsi oman esimerkin voimin ja mahdollistat sen, että jokainen pääsee loistamaan työssään!

Olet jo kerryttänyt kokemusta esimiestyöstä sekä vuorojohtamisesta ja mikä tärkeintä, tartut toimeen ja kehität toimintatapoja aina seuraavalle tasolle saakka! Arjen työ, inventaariot sekä tilausten hoitaminen on tuttua ja opit nopeasti uuden työympäristön tiukimmatkin käänteet. Sinulta löytyy kyky heittäytyä eri työtehtäviin hektisen arjen keskellä!

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme Sinulle mukavan, monipuolisen ja vastuullisen työn, tasokkaan työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Saat mahdollisuuden kehittää ainutlaatuista Keisarinsatamaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Lisäksi tarjoamme vakituisen työsuhteen keskimäärin 90h/3vko! Kesällä mahdollisuus täysiin työtunteihin keskimäärin 112,5h/3vko.

Myös asuntoedusta mahdollista keskustella!

Työvuorot sijoittuvat ma-su aukiolojen mukaisesti kesäkaudella klo 9-21 välille. Talvikaudella työajat sijoittuvat pääasiassa ma-pe 9.30-14.30 välille.

Työt alkavat sovitusti, toivottu aloitus toukokuun aikana. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restelin kirjoille.

Haluamme kuulla Sinusta! Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, tämä paikka täytetään heti sopivian henkilön löydyttyä!

Keisarinsatama on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Food&Events Ruokaravintolat
Food&Events Ruokaravintolat

Food&Events ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka tarjoaa kauniit puitteet tapahtumille. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku.

Tutustu yritykseen