Keittiöpäällikkö, Relove StockaTampere

Keittiöpäällikkö, Relove StockaTampere

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

"Relove on ennen kaikkea ympäristö, jonne jokainen on tervetullut inspiroitumaan. Meillä arvostetaan slow fashionia ja pysähdytään hetkeen." Kiinnostaisiko inspiroiva keittiöpäällikön työ paikassa, jossa kahvilan kiireetöntä tunnelmaa rytmittävät pehmeät jazz-soundit, ja samettisille sohvapaikoille on asiakkaiden ihana istahtaa seuraamaan kaupungin vilinää isoista ikkunoista? Tule mukaan!

Reloven kahviloiden visiona on luoda kokonaisvaltainen, yllättävä ja aina uutta luova keidas, jossa kohtaamiset ja terveelliset makuelämykset ovat keskiössä. Tuotevalikoimissa hyödynnetään lähiruoka- sekä luomutuotteita sekä tarjoillaan vegaanisia, gluteenittomia sekä maidottomia leivoksia ja välipaloja. Tarjolla on myös laadukkaita viinejä sekä samppanjaa.

Elämyksellisen ravintolakonseptin lisäksi jokaisesta Relovesta löytyy laadukas second hand -liike, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan viimeisimpiin trendituotteisiin ja vintage-luomuksiin. Tämä second hand -liikkeiden ja kahviloiden kaunis synergia etsii nyt joukkoonsa Reloven arvot, vastuullisuus, lempeys ja edelläkävijyys, jakavaa keittiöpäällikköä.

Keittiöpäällikköä etsitään uuteen marraskuussa avattavaan Relove kahvilaan Tampereen Stockmannille. Jotta solahtaisit Reloven vilkkaaseen ja kasvavaan kahvilatoimintaan, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta keittiö- sekä esimiestyöskentelystä. Tehtävässä vastataan Tampereen Stockmannin toimipisteestä yhdessä kahvilapäällikön kanssa. Vastuullasi on keittötiimi ja sen johtaminen, vastaat myös Reloven ihanien ruokatuotteiden laadusta. Jos sinulla on kyky motivoida tiimi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen kiireenkin keskellä, tämä paikka on kuin tehty sinulle. Arvostamme luovuutta ja innovatiivista suhtautumista työhön.

Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat työn parhaat puolet, ihanat asiakkaat, lämmin ja kannustava työilmapiiri ja sydämelliset kollegat. Relovessa persoonallisuus näkyy niin sisustuksessa, tuotevalikoimassa kuin asiakaspalvelussa eli Sinussa. Reloven konseptia kehitetään jatkuvasti ja tehtävässä on mahdollista päästä oikeasti tuomaan omaa näkemystä ja visioita Reloven tulevaisuudesta.

Työt käynnistyisivät loka-marraskuussa ja työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa viikon jokaiselle päivälle. Työ on kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja tunteja on 112,5h/3vkoa.

**Odotamme sinulta: **

• Alan koulutusta / vahvaa työkokemusta alalta

• Esihenkilökokemusta

• Luovuuutta ja idearikkautta

Tarjoamme sinulle:

• välittävän työympäristön

• mahdollisuuden oikeasti vaikuttaa konseptiin

• alennusta omasta myyntijaksosta Relovessa

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Työsopimus solmitaan Reloven kanssa

Huipputyypille olisi nyt paikka avoinna, joten jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Relove Oy
Relove Oy

Relove on uuden elämän, ihastumisen ja rakkauden kohtaamispaikka! Vuonna 2016 ovensa avannut second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin designer-löytöihin & vintage-luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä. Pääset työskentelemään kanssamme vastuullisen muodin parissa sekä nauttimaan huipputyyppien seurasta! Meille kierrätetty on arvokkaampi kuin uusi, ja elämyksellisyys ja lempeys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja. Löydät Reloven konseptiliikkeet Helsingistä Töölöntorilta, Punavuoresta sekä Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta, ja marraskuussa 2022 löydät Reloven konseptiliikkeen myös Tampereen Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta! Koska kierrättäminen on kaunista!

Tutustu yritykseen