Keittiöpäällikkö, Scandic Rukahovi

Keittiöpäällikkö, Scandic Rukahovi

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.5.2022

Meillä on avoimena keittiöpäällikön paikka Rukan Scandic Rukahovissa sinulle, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Keittiöpäällikön työtehtävät:

Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiötiimin johtaminen. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen, yhdessä tiimin kanssa.

Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa a la carte osaamista
  • Kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja johtamisesta monipuolisessa ravintolatoiminnassa
  • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
  • Kannustavaa ja motivoivaa johtamistyyliä
  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Mitä tarjoamme?

  • Monipuoliset henkilöstöedut
  • Monipuolinen työ ja kiinnostavat ravintolakonseptit
  • Mahdollisuus vaikuttaa listasuunnitteluun ja työskennellä vahvuuksiaan hyödyntäen
  • Työskentely osana ammattitaitoista, mukavaa tiimiä
  • Mahdollisuuksia kehittyä työssäsi ja oppia uutta

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5 h/ 3 vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu, 0447022010

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels Oy

Perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla. Aito ski-in ski-out, tasokkaat huoneet ja huoneistot, monipuoliset ravintolapalvelut ja suosittu afterski yökerhoineen varmistavat onnistuneen loman.

Tutustu yritykseen