Keittiöpäällikkö Wanha Mestari Gastropub Haukipudas

Keittiöpäällikkö Wanha Mestari Gastropub Haukipudas

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2023

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka tuntee aitoa halua ja innostusta keittiötyöskentelyä kohtaan? Nautitko rehellisestä tekemisestä ja haluat aina antaa parastasi? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme Keittiöpäällikkö Haukiputaan Wanhan Mestarin yhteydessä olevaan Gastropubiin!

Etsimämme keittiöpäällikkö on langat käsissään pitävä ihmisjohtaja, joka on innostava ja innovatiivinen tiiminvetäjä. Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus, hygieniapassi sekä kokemusta ravintolan esihenkilötyöstä . Tunnet varastohallinnan ja ketjuohjauksen. Olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja laadukkaasta ruokatuotteesta. Työssäsi menestymisen varmistavat energisyys, hyvät vuorovaikutus- ja motivointitaidot taidot sekä tuloshakuisuus.

Vastuualueesi:

Otat vastuullesi keittiön kokonaistoiminnan ravintolapäällikön alaisuudessa, ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti päivästä toiseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työtunteja on tarjolla 90h/ 3vk ja mahdollisuus myös täysiin tunteihin. Rekrytoidut suoraan Restelin kirjoille saaden ketjun huikeat edut.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Oy:n alaisuuteen.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Gastropubien maistuva ruoka, rento tunnelma ja lämminhenkinen palvelu kutsuvat viihtymään! Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi automaattipelejä, päivän lehdet, lautapelejä ja television urheilukanavineen. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea.