Keittiötekijöitä Nokian seurakunnalle
3 päivää sitten

Keittiötekijöitä Nokian seurakunnalle

Sijainti
Nokia, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Nokian seurakunta hakee Urhatun toimintakeskukseen taitavaa ja oma-aloitteista kokkia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 20.8.2023 saakka.

Lisäksi on haussa myös neljä kokkia kesäkaudelle 1.6.-6.8.2023.

Hakijoilla tulee olla suurtalouskokin tai vastaava koulutus, suurtalouskeittiön laitteiden tuntemusta ja hygieniapassi sekä terveydentilatodistus. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Kokin työtehtäviin kuuluu ruokien valmistus, leipominen, asiakaspalvelu sekä keittiön siisteydestä huolehtiminen. Pyhäjärven rannalla sijaitseva Urhatun toimintakeskus tarjoaa työntekijöilleen luonnonläheisen työympäristön. Urhatussa on käytössä nykyaikainen keittiö ja tukena ammattitaitoinen työtiimi.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Lisäksi voidaan maksaa aikaisemman työkokemuksen perusteella määräytyvää kokemuslisää. Tehtävässä on yleistyöaika 114,45 h/3 viikkoa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa klo 7-19 välisenä aikana ja työhön sisältyy myös viikonlopputyötä. Oman auton käyttö tehtävän hoitamisessa on välttämätöntä koska Urhattuun ei kulje julkista liikennettä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa