Keräilijä ruoan verkkokauppaan Järvenpään alueelle

Keräilijä ruoan verkkokauppaan Järvenpään alueelle

Sijainti
Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.3.2023

Oletko kiinnostunut ruoan verkkokaupan keräilijän työtehtävistä päivittäistavarakaupassa?

Etsimme keräilijöitä ruoan verkkokaupan tilausten käsittelyyn Järvenpään alueelle. Tässä työssä käsittelet asiakkaiden verkkokaupan kautta tekemiä tilauksia ruokakaupassa, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen, tai odottamaan kotiinkuljetusta. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, työvuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Paikkoja on haussa useita ja toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Marianne Hallipelto
Marianne Hallipelto
Täytäthän hakemuksen Baronan nettisivujen kautta. Yksinomaan sähköpostitse lähetetyt hakemukset eivät valitettavasti etene hakuprosessissa sellaisinaan.marianne.hallipelto@barona.fi