Keräilijä

Keräilijä

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

Ahkera keräilijä haussa!

Ruoan verkkokaupan myymäläkeräilyyn etsitään ahkeraa tekijää. Työtehtävänä on verkkokaupan asiakastilausten käsittely itäisen Helsingin alueella. Keräilijänä etsit tilauksen mukaiset tuotteet myymälästä ja pakkaat ne siistiin järjestykseen kuljetusta tai noutoa varten. Työtehtävä vaatii tarkkuutta ja ripeyttä, sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön aamupainotteisissa työvuoroissa. Työvuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Paikkoja on haussa useita ja toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme henkilö: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa