Kerroshoitaja, Santasport Rovaniemi

Kerroshoitaja, Santasport Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.8.2024

Haemme asiakkaallemme iloista ja reipasotteista KERROSHOITAJAA .

Kerroshoitajana päätehtävänäsi on hotellihuoneiden kerrossiivous sekä hotellin yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, joka pitää huolen siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulla olevan jonkin verran aiempaa kokemusta kerroshoidosta tai siivouksesta. Reipas asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat!

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Työtahti on nopea, joten stressin- ja paineensietokyky on työssä välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti raskasta, ja työpäivät ovat intensiivisiä sekä täynnä tekemistä. Työtä tehdään tiimissä, mutta iso osa työstä tapahtuu työskennellen itsenäisesti.

Työvuorot pääasiassa päivävuoroja, työtä myös viikonloppuisin. Työtunteja tarjolla 90h/3vkoa. Työn aloitus lokakuussa ja jatkuu maaliskuun loppuun asti. Palkkaus on Marava TES:in mukainen.

Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Santasport Finland Oy
Santasport Finland Oy

Santasport Finland Oy on osa Rovaniemellä Ounasvaaralla sijaitsevaa Santasport Lapin Urheiluopisto kokonaisuutta, joka on monipuolinen liikunta-, koulutus- ja hyvinvointialan keskus. Majoituskapasiteettimme muodostuu päärakennuksessa sijaitsevasta SportHotellin 83 huoneesta ja päärakennuksen vieressä sijaitsevasta Apartment huoneistohotellin 40 huoneistosta. Lisäksi tontilla sijaitsee hostel-tasoinen, pääosin opiskelijoiden käytössä oleva majoitustila