Kerroshoitaja, Santasport

Kerroshoitaja, Santasport

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.9.2022

Haemme asiakkaallemme, Santasportille luotettavia asiakaspalvelijoita, iloisia ja reipasotteisia KERROSHOITAJIA määrä-aikaiseen työsuhteeseen talvisesongille 1.11.2022-31.3.2023. Tarjolla myös osa-aikaisia, sekä keikkatyösopimuksia.

Kerroshoitajana vastaat hotellihuoneiden ja majoitukseen liittyvien yleisten tilojen siisteydestä. Työ on päivätyötä, sekä arkisin että viikonloppuisin.

Edellytämme:

  • että olet henkilö, joka osaa ottaa asiakkaat vastaan aurinkoisella hymyllä
  • Kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta enemmän ratkaisee asenteesi. Olet joustava ja luotettava työntekijä, joka on valmis oppimaan uutta.
  • Ammattilainen ei tarvitse olla, mutta kiireessä ei saa mennä sormi suuhun! Olethan valmis fyysiseen työhön sekä työskentelemään myös tarvittaessa viikonloppuisin.
  • englanninkielen taitoa. Suomen kielen taito on myös eduksi.

Eduksi katsotaan:

  • Koska työ on itsenäistä, aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi.
  • Lisäksi arvostamme energistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä sopeutua monipuoliseen toimintaympäristöön.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on mahdollista oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi, monipuolisessa ja dynaamisessa työympäristössä.

Työ alkaa marraskuun alussa 2022 ja kestää ainakin maaliskuun 2023 loppuun. Etsimme useampia kerroshoitajia. Joukkoon tarvitaan myös osa-aikaisia sekä keikkatyöläisiä.

Palkkaus on Maravan TES:in mukainen.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja voimme palkata henkilön jo ennen hakuajan päättymistä.

Otamme hakemuksia vastaan vain järjestelmän kautta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Santasport Finland Oy
Santasport Finland Oy

Santasport Finland Oy on osa Rovaniemellä Ounasvaaralla sijaitsevaa Santasport Lapin Urheiluopisto kokonaisuutta, joka on monipuolinen liikunta-, koulutus- ja hyvinvointialan keskus. Majoituskapasiteettimme muodostuu päärakennuksessa sijaitsevasta SportHotellin 83 huoneesta ja päärakennuksen vieressä sijaitsevasta Apartment huoneistohotellin 40 huoneistosta. Lisäksi tontilla sijaitsee hostel-tasoinen, pääosin opiskelijoiden käytössä oleva majoitustila