Kerroshoitaja Scandic Kemi

Kerroshoitaja Scandic Kemi

Sijainti
Kemi
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Etsimme reippaita kerroshoitajia Scandic Kemiin!

Kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta enemmän ratkaisee asenteesi. Olet joustava ja luotettava työntekijä, joka on valmis oppimaan uutta. Ammattilainen ei tarvitse olla, mutta kiireessä ei saa mennä sormi suuhun! Olethan valmis fyysiseen työhön sekä työskentelemään myös tarvittaessa viikonloppuisin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti pidemmän aikaa. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle. Työtunteja on tarjolla runsaasti oman käytettävyytesi mukaan.

Palkkaus on Maravan TES:in mukainen.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Otamme hakemuksia vastaan vain järjestelmän kautta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels Oy

SCANDIC KEMI Viihtyisä hotelli kaikilla mukavuuksilla Kemin keskustassa ja meren äärellä. Hotelliin on helppo tulla ja kaupungin palvelut ovat vieressä. Mukavat huoneet, tunnelmallinen ravintola ja saunaosasto uima-altaalla takaavat rennon vierailun. Hotelli on viihtyisä hengähdyspaikka hyvällä palvelulla. Kodikkaissa huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneita on lisäksi merinäkymä, osassa oma sauna. Ravintolan puolella voit nauttia maittavan illallisen ja paikallisten suosimassa pubissa raikkaita juomia. Päivän päätteeksi saunaosasto uima-altaalla kutsuu rentoutumaan. Hotellissa on hyvät kokous- ja juhlatilat, upea ylimmän kerroksen tilaussauna sekä suosittu tilausravintola, maksuton ulkopysäköinti lämpöpistokkeilla ja maksuton langaton internetyhteys. Sijainti Perämeren rannalla ja Kemin keskustassa tarjoaa loistavat mahdollisuudet tutustua kaupunkiin ja läheiseen luontoon. Suosittu nähtävyys Lumilinna ja sisäsataman rannan kaunis rantabulevardi on vain pienen kävelymatkan päässä. Toinen suosittu nähtävyys jäänmurtaja Sampo sijaitsee 15 km päässä. Kemin kulttuurikeskus on lähellä, ja sen suojissa majaansa pitävät sekä kirjasto, taidemuseo että teatteri. Kuntoilijoille ja luonnon ystäville on tarjolla reittejä upeissa merimaisemissa aivan hotellin vieressä. Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee erinomaisella paikalla Kemin keskustassa. Rautatie- ja linja-autoasema on lähellä, lentoasemalle on vain 7 km ja Ruotsin rajalle 25 km jos haluat suunnata naapurin puolelle vaikka ostoksille.

Tutustu yritykseen