Kerroshoitaja

Kerroshoitaja

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.5.2022

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tyyppiä kerroshoitajaksi Seinäjoelle.

Etsimme nyt kesätöihin KERROSHOITAJIA asiakkaallemme Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan hotelliin koko kesän ajalle, mutta tehtävässä on mahdollista jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Työpäivät ovat intensiivisiä ja täynnä tekemistä.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen myös siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä, joten olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Nappaa tästä mukavan vauhdikas duunipaikka! Lähetä hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Riikka Rantala
Riikka Rantala