Kerroshoitajia Kokkolaan

Kerroshoitajia Kokkolaan

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.2.2024

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Mikäli vastasit kyllä, älä lopeta lukemista! Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tekijätyyppiä Hotellin kerroshoitoon Kokkolaan.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous, sekä hotellin yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, joka pitää huolen siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Reipas asenne ja halu oppia ratkaisevat! Edellytämme tehtävässä vähintään auttavaa suomen kielen taitoa.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Työtahti on nopea, joten stressin- ja paineensietokyky on työssä välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti raskasta, ja työpäivät ovat intensiivisiä sekä täynnä tekemistä. Työtä tehdään tiimissä, mutta iso osa työstä tapahtuu työskennellen itsenäisesti.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun/aamupäivään. Työntekijöille on tarvetta viikon jokaisena päivänä, joten olethan käytettävissä myös viikonloppuisin. Tunteja on tarjolla vähintään 20h/3 vko mutta mahdollisuus on saada paljon enemmänkin.

Etsimme työntekijöitä niin kesätöihin kuin pidempiaikaisempaankin työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja Baronan välille.

Haethan paikkaa heti mikäli kiinnostuit! Täytämme paikat sitä mukaa, kun löydämme sopivat tekijät.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa