Kesätarjoilija Amarilloon

Kesätarjoilija Amarilloon

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Tarjoilijaksi kesän sesonkiin Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan Ravintola Amarilloon!

KABOOM!! Hei sinä tulevan ravintolakesän superstara! Etsimme Ravintola Amarillon huikeaan porukkaan kesäksi nyt tarjoilijoita!

Amarillon tarjoilijan tehtävissä pääset nauttimaan lämpöisestä kesätunnelmasta ja vilkkaista työpäivistä. Tarjoilijana huolehdit siitä, että palvelu toimii sujuvasti ja varmistat aurinkoisella asenteellasi asiakkaiden viihtyvyyden. Tässä työssä kohtaat hyväntuulisia ihmisiä ja pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöä!

Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta huikeaa asennetta ja ripeää työhön tarttuvaa otetta. Olet sosiaalinen ja ystävällinen persoona. Hygienia- ja anniskelupassin luemme eduksesi, mutta autamme tarvittaessa näiden hankinnassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mahdollisuus on aloittaa jo kevään kuluessa, oman käytettävyytesi mukaan! Lähetä hakemus pian oheisen linkin kautta. Aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana, joten nopeat syövät hitaat!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa