Kesätöihin elintarvikelaitoksen kunnossapitoon HKScanille
3 päivää sitten

Kesätöihin elintarvikelaitoksen kunnossapitoon HKScanille

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Etsimme kesätöihin asiakkaallemme HKScan Finland Oy:lle reippaita ja tekniikasta kiinnostuneita kunnossapitoasentajia. Työpaikka sijaitsee Vantaan Pakkalassa lähellä Jumbo-ostoskeskusta. Töitä tehdään pääasiassa arkisin 2-vuorossa.

Kunnossapitoasentajana työskentelet osana HKScanin elintarvikelaitoksen kunnossapitotiimiä, jonka tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa tuotantokoneiden ja -laitteiden häiriötön ja turvallinen toiminta. Huollettava konekanta on erittäin monipuolista, joten kesän aikana opittava ei tule loppumaan kesken. Keskeisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi laitteiden säädöt, ennakkohuollot, vianetsintä ja korjaukset sekä töihin liittyvät raportoinnit kunnossapitojärjestelmään. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantotyöntekijöiden ja muiden laitoksen sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijalta

  • Aiempaa kokemusta tekniikan parissa työn, koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta (esim. sähkö-, elektroniikka-, metalli- tai ajoneuvoala).
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista
  • Reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • Valmiutta työskennellä arkisin vuoroviikoittain 2-vuorossa (aamu- ja iltavuoro)

Tehtävään soveltuu erinomaisesti henkilö, jolla on aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan sekä hyvä ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Soveltuvan työkokemus ja koulutuksen lisäksi huomioimme myös mahdolliset tekniset harrastukset, kuten autoharrastuksen.

Työsuhde solmitaan HKScanin kanssa. Osaajia tarvitaan joustavasti kesän ajaksi ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa myös jo aikaisemmin keväällä. Kerrothan hakemuksessasi myös ajanjakson, jolloin olet töiden käytettävissä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Baronan Atte Murto-Koivisto sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HKScan Finland Oy
HKScan Finland Oy

Me HKScanissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Vastuullisesti tuotetut ja herkulliset tuotteemme ovat osa kuluttajien moninaisia ruokahetkiä arjessa ja juhlassa. Noin 7000 ammattilaisemme joukko tekee paikallisesti tuotettua ruokaa yli sadan vuoden kokemuksella. Meille HKScanissa vastuullisuus on konkreettisia tekoja koko ruokaketjussa ja jatkuvaa parantamista. Olemme asettaneet tavoitteeksemme hiilineutraalin ruokaketjun maatiloilta kuluttajille vuoden 2040 loppuun mennessä osana Zero Carbon -hankettamme. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi, Baltia ja Tanska. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose™. Strategisten kumppanuuksiemme kautta yhtiön tuttuja tuotemerkkejä ovat myös Kivikylän®, Tamminen® ja Boltsi®. Pörssilistatun HKScanin liikevaihto vuonna 2021 oli lähes 1,8 miljardia euroa.