Kesätöihin kaupan alan tehtäviin Pirkanmaalle!

Kesätöihin kaupan alan tehtäviin Pirkanmaalle!

Sijainti
Ruovesi, Orivesi, Parkano, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Valkeakoski, Lempäälä, Pälkäne, Urjala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haluaisitko kesätyön S-ryhmän kaupasta kassa- ja hyllytystehtävissä? Etsimme kesätyöntekijöitä Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteisiin Ruovedellä, Orivedellä, Parkanossa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Valkeakoskella, Lempäälässä, Pälkäneellä ja Urjalassa. Edellytyksenä työskentelylle on vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito. Viimeaikainen kokemus S-ryhmän, K-ryhmän, Tokmannin tai muun päivittäistavara- tai erikoiskaupan kassankäytöstä katsotaan eduksi.

Kerro hakemuksessasi, missä haluaisit työskennellä ja kuinka paljon olisit valmis työskentelemään viikon aikana. Kerrothan myös, milloin olisit valmis aloittamaan ja mihin asti voisit työskennellä. Eduksi katsotaan, että pystyt työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia. Aiempi kokemus palvelulinjastomyyjän tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Työnantajana tehtävässä toimii Barona Kauppa Oy.

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa