Kuntarahoitus avoimet kesätyöpaikat 2022

Kesätöihin Kuntarahoitukseen!

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimpia luottolaitoksia. Meillä pääset kehittämään osaamistasi mukavassa ja asiantuntevassa porukassa.

Kesätyöhaku 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille.

5 syytä hakea meille kesätöihin

 1. Meillä on tärkeä tehtävä

  Työllämme on iso vaikutus. Olemme Suomen ainoa kuntasektorin ja yleishyödyllisen asuntotuotannon rahoitukseen erikoistunut toimija. Tehtävämme on taata asiakkaillemme rahoituksen saatavuus kaikissa olosuhteissa – meillä pääset siis ihan konkreettisesti rakentamaan suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Vastuullisuus on työmme ytimessä: kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme sekä tuotteitamme ja palveluitamme ympäristön ja yhteiskunnan kannalta entistäkin kestävämmiksi.

 2. Kattavat työsuhde-edut

  Kuntarahoituslaiset ovat tärkein voimavaramme, ja siksi pidämme heistä hyvää huolta. Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto sekä lounasetu. Maksamme kesätyöntekijöillemme osaamistasoon ja kokemukseen perustuvaa palkkaa.

 3. Hyvät kouluttautumismahdollisuudet

  Ylläpidämme ja kehitämme kuntarahoituslaisten osaamista järjestämällä säännöllisesti henkilökuntamme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia, joihin myös kesätyöntekijät ovat tervetulleita osallistumaan.

 4. Joustavasti toimistolla tai etänä

  Missä sinä työskentelet mieluiten: hyvien lounaspaikkojen äärellä keskustan vilskeessä vai luonnon rauhassa laiturinnokassa? Meille sillä ei ole niin väliä, kunhan hommat hoituvat. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, Kampissa. Meillä voit työskennellä joustavasti myös etänä aina, kun työtehtävät antavat siihen mahdollisuuden

 5. Mukava ja osaava työyhteisö

  Saat työkavereiksesi 170 eri alojen huippuasiantuntijaa, jotka ovat kaiken lisäksi vielä hyviä tyyppejä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi asiantuntijoidemme johdolla hyvässä hengessä. Tukea ja vinkkejä työssä kehittymiseesi saat omalta kummiltasi. Panostamme kulttuuriimme ja järjestämme kuukausittain hauskoja vapaa-ajan aktiviteetteja, joissa pääset tutustumaan uusiin kollegoihisi.

Millaista on olla kesätöissä Kuntarahoituksessa? Lue kokemuksia!

Mikä Kuntarahoitus?
Mikä Kuntarahoitus?Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimpia luottolaitoksia. Työmme vaikutukset näkyvät meidän kaikkien jokapäiväisessä elämässä: asiakkaitamme ovat Suomen kunnat ja yleishyödylliset asuntoyhteisöt, jotka rahoittavat rahoitusratkaisuillamme ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja, teitä ja voimalaitoksia sekä erityisryhmien asumista. Asiakkaamme ovat kotimaisia, mutta toimintaympäristömme on globaali. Olemme aktiivinen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla sekä ensimmäinen suomalainen vihreiden ja yhteiskunnallisten joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija.Tutustu Kuntarahoitukseen