Kesätöihin Pölkylle

Kesätöihin Pölkylle

Sijainti
Kajaani, Sotkamo, Paltamo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Onko asenteesi kohdillaan ja palat halusta tehdä kesästä 2023 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan työyhteisöön ja saada kokemusta puuteollisuuden alalta tulevaisuutta varten? Hae Baronan kautta Pölkylle kesätöihin!

Työtehtävät koostuvat puuteollisuuslaitoksen liittyvistä eri tehtävistä. Haemme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoon ja kunnossapitoon Kajaanin tehtaalle.

Mitä odotamme sinulta

• Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Ajattelemme, että jokaisesta voi hyvällä asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

• Muutamat erityisominaisuudet saattavat kuitenkin heittää sinut kärkihakijoiden joukkoon: Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.

• Valmius joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.

• Riittävä Suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2023 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa