Kesätöihin rakennustarvikkeiden pariin, Hakulan Puu Oy
Uusi 24h

Kesätöihin rakennustarvikkeiden pariin, Hakulan Puu Oy

Sijainti
Turku, Lieto
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Miltä kuulostaa kesätyö raikkaassa ulkoilmassa? Etsimme asiakkaallemme Hakulan Puulle kesätyöntekijöitä rakennustarvikekaupan tehtäviin. Hae heti!

Työtehtävät

Kesän aikana työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakastilausten keräilyä ja paketointia sekä kuormien purkua ja lastausta. Pääset myös näyttämään kyntesi asiakaspalvelussa. Töitä tehdään arkisin porrastetusti 7-18 välillä ja tarjolla on myös satunnaisia lauantaivuoroja 9-14 välillä. Työt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja tekemistä riittää elokuun loppuun saakka tai sopimuksen mukaan. Työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Mitä odotamme sinulta

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Etsimämme kesätyöntekijät ovat oma-aloitteisia sekä huolellisia.
  • Aikaisempi käyttökokemus trukeista tai esimerkiksi traktoreista katsotaan eduksi.
  • Myös rakennustarvikkeiden tuntemuksesta on hyötyä.

Tässä kesätyössä pääset työskentelemään innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä alan ammattilaisten ympäröimänä! Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hakulan Puu Oy
Hakulan Puu Oy

Hakulan Puu on vuonna 1994 perustettu rakennustarvikeliike, jonka tarkoituksena on olla parasta palvelua tuottava rakennustarviketoimittaja. Tarvikkeiden ja neuvonnan lisäksi Hakula Talot mahdollistaa uuden, oman omakotitalon ostamisen ilman rakentamisen murheita. Hakulan Puu sijaitsee Liedossa Rantatöyryntiellä, Aurajoen varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tutustu yritykseen